ANA IVANOVIĆ OBUKLA HALJINU SA BEZOBRAZNIM PROREZIMA: Gde god da pogledate ZANEMEĆETE od lepote, BRUTALNO IZGLEDA
Ana Ivanović, Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

prelepa

ANA IVANOVIĆ OBUKLA HALJINU SA BEZOBRAZNIM PROREZIMA: Gde god da pogledate ZANEMEĆETE od lepote, BRUTALNO IZGLEDA

Još jednom pokazala zašto je modna ikona

Objavljeno:

Trofejna srpska teniserka Ana Ivanović uživa u zasluženoj sportskoj penziji i čini se da je zadovoljnija svojim životom više nego ikada. Slobodno vreme koristi kako bi posećivala evropske prestonice, a društvo joj uvek pravi suprug, nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger. Ana je poznata kao dama istančanog i uglavnom sportskog stila, iako ume da zablista na crvenom tepihu poput svetske dive. Ovoga puta objavila je priču na Instagramu i oduševila sve fanove kojih broji milion i po.

Ivanovićeva se pojavila u savršenoj maslinastozelenoj letnjoj sportskoj kombinaciji. Ponela je lanenu haljinu koja je išla preko jednog ramena otkrivajući drugo golo, a više nego očigledno je bilo da nekadašnja teniserka ispod nje ne nosi brushalter. Haljina se tankom bretelom vezivala oko vrata, dok je najverovatnije imala otvorena leđa, budući da je i veći deo struka bio go.

Ana Ivanović
foto: Printscreen Instagram-anaivanovic

Kreacija je u donjem delu padala u vidu suknje A-kroja, dok je doseza ispod kolena. Ana je uz nju uparila i maslinastozelene patike, kao i kačket identične nijanse. Manju prugastu tašno belo-krem boje prebacila je preko ramena, dok je nakit izostao, a ponela je samo sat.

Mnogi njeni pratioci su bili oduševljeni ovim njenim izdanjem, budući da se Ivanovićeva najčešće opredeljuje za pantalone ili šorts, pa je pravi izazov videti je u haljini, pogotovo što su atributi zgodne bivše teniserke bili uočljivi. Koketiranje se*sepilom, a ujedno veoma atraktivna i trendi modna kombinacija, pokazuju zašto je ona modni uzor damama širom sveta.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Srećna republika/PrenosI A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.